Hej Anna och framtida jag, hahahah

FqoG1k on Make A Gif, Animated Gifs

Hejhej nya blogg här borde man väl berätta lite om sig själv och vad man ska blogga om och bla bla bla. Men det skippar vi för regler är till för att brytas!!!! vilken rebell man är.

Idag har jag varit trött, haft huvudvärk och varit med Anna. Bra kombo liksom? hahah nej men tur att Anna ville ta det lugnt (eller så ville hon inte det utan det kanske bara var jag som tänkte att hon ville det eftersom att jag ville det :))) Vi satt mest och åt mellis, kollade på tv och spelade alchemy, haha förstår verkligen inte varför jag tycker att det är så kul?

En annan sak som jag inte förstår är varför jag är så trött hela tiden fast jag sover jättemycket och jättebra?? Googlade lite igår om det och antigen har jag depression, diabetes eller järnbrist. haha men depression och diabetes kan man utesluta för är inte deprimerad och av diabetes händer väl ändå något mer? Men järnbrist låter ganska logiskt för efter lite tänkande kom jag fram till att jag äter väldigt lite järn. Så det blir väl blodpudding och spenat framöver, härligt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0